+33 6 38 82 81 05 info@lafermebuissonniere.com

Excursies en activiteiten

Wandelen

B&B La Ferme Buissonnière is de perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelroutes in de omgeving. Vanuit de Bardou en omliggende dorpen zoals Issigeac, Eymet en Monbazillac zijn mooie bewegwijzerde routes te bewandelen.

De chambres d’hôtes en gîte liggen ook aan de pelgrimsroute St.-Jacques, een 180 km lang wandelpad van Bergerac naar Rocamadour.

Eten & drinken

In de zomerperiode organiseren wij regelmatig een lokale wijn/spijs-proeverij met diverse Bergerac-wijnen en lokale kaas- en vleesprodukten. U kunt deze ter plaatse reserveren.

Ann&Bob kennen vele leuke restaurants in de omgeving waar u de lokale keuken kunt uitproberen. Zij kunnen u adviseren over de plekken voor een lekkere lunch of een copieus avondmaal.

Ann serveert in de ochtend de heerlijkste ontbijten. Deze zijn zeker het uitproberen waard!

Op de site van ons netwerk Maisons d’hôtes Dordogne publiceren wij blog recepten.

Ontspanning

Op zoek naar een uniek en ontspannend moment?

Kies voor onze ontspannende (duo)massages, en dompel jezelf onder in rust en stilte dankzij de magische plek waar u verblijft….

Wij komen u graag ter plaatse masseren!

In de zomer geven we de voorkeur aan een buitenmassage naast het zwembad om te genieten van de voordelen van het platteland.

Activiteiten

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan diverse activiteiten onder leiding van gediplomeerde gidsen zoals :

  • Bezoek aan het middeleeuwse stadje Monpazier in de avondschemer
  • Natuur-wandelingen met uitleg over flora en fauna
  • Cultuurwandelingen in de omringende historische dorpen

Wij zijn aangesloten bij een netwerk van diverse B&B’s: Maisons d’hôtes Dordogne. Ook zij organiseren diverse activiteiten.